Skadedyr i din bolig

Har du problemer med skadedyr i din bolig?

Skadedyr er en stor plage og til gene. Nogle skadedyr er ligefrem sundhedsskadelige for dig. Det er derfor utrolig vigtigt, at du handler hurtigt og får fjernet alle skadedyrene.
 
Det er utrolig svært at komme skadedyrene til livs, når de først er kommet ind i din bolig. Skadedyr som væggelus, skægkræ og møl spreder sig hurtigt, da de lægger æg. For at undgå at problemet bliver større og mere omfattende, skal du straks søge professionel hjælp. Du kan med fordel kontakte en skadedyrsbekæmper, som har de helt rette kompetencer og udstyr til at bekæmpe disse skadedyr. 
 
Har du problemer med skadedyr som rotter, kan det have sundhedsskadelige konsekvenser, og det skal derfor tages alvorligt. Rotter kan viderebringe smitsomme sygdomme som blandt andet weils, pest, salmonella mm. Derudover laver rotter skader i din bolig. Kontakt et autoriseret skadedyrsfirma som har de helt rigtige kemikalier til at bekæmpe rotter. Ved at anvende en professionel skadedyrbekæmper kan du være sikker på at arbejdet bliver udført til perfektion, og du vil derfor slipper af med skadedyrene hurtigere.
Rengøring Nordsjælland Garanti

Forebyg skadedyr

Din bolig skal være rar, hyggelig og udstråle velvære. Det er vigtig, at du sikrer et godt og sundt indeklima uden skadedyr. 

Det kan du blandt andet forebygge skadedyr ved at gøre dine køkkenskabe rene og komme madvarer i tætte beholdere. Derudover kan du løbende få kloakservice. Dette for at undgå rotter i din kloak.

Skab den drømme bolig

Din bolig skal være inspirerende og behagelig at bo i. Du skal derfor skab din ønskede stil og stemning. 

Minimalistisk stil

Ønsker du at skabe en enkel og lys stil, så er den minimalistiske indretning noget for dig. Det er en simpel og tidløs stil og der anvendes lyse og afdæmpede farver. En fordel ved denne stil er den lyse indretning. Lys påvirker hjernen og skaber glæde og velvære. 

Rustik stil

Ønsker du derimod at skabe et rustik udtryk i din bolig, så vil groft træ være at foretrække. Træ er ligeledes med til at skabe en hyggelig atmosfære i din bolig. Rå og slidte materialer er ligeledes med til at skabe en mere rustik stil.

badeværelse

Myrebekæmpelse

Myrer i boligen kan være irriterende, men de udgør normalt ikke nogen sundhedsrisiko. Myrer kan dog være generende og føre til madforurening og skade på ejendommen.

For at slippe af med myrer i boligen kan du prøve at finde ud af, hvor de kommer fra, og blokere deres indgang.