Personliggør dit hjem

Er du lige flyttet i en ny bolig? Eller trænger dit hjem bare til et lille pift? Så kan du her få tips til, hvordan du kan sætte dig eget præg på din indretning, ganske enkelt og nemt.
pexels-photo-1643383

Hvordan skal jeg indrette

Det med at skulle indrette kan hurtigt føles en smule uoverskueligt. Når man så går på nettet for at finde inspiration eller information, så bliver man bare bombarderet med milliarder af informationssider. Det er enormt vigtigt at din indretning afspejler hvem du er, ellers kan det hurtigt føles som om, det ikke er din bolig. Hvilket er vigtigt at undgå. Dit hjem skal være afslappende for dig, og byde ind til at lade op og nyde fritiden. Indretning behøver nemlig ikke altid koste en formue og nogle gange kan meget lidt, gøre en kæmpe forskel, eller være det nyeste af det nyeste.
Herunder kan du læse vores tips til at skabe en mere personlig indretning.

Udfyld dine vægge
For mange kan det være en smule skræmmende at sætte en masse ting på væggene. Det er dog en rigtig god måde at skabe et unikt og personligt udtryk. Dette kan både være i form af billeder, hylder eller reoler.

Skab asymmetri 
Når du så har en reol, så skab lidt personlighed og flair, ved at have flere forskellige slags genstande. Her kan du bruge vaser, planter, bøger og små skulpturer. 
 

 

Sæt dine møbler på skrå
Hvis alle dine møbler let ret og op ad væggene, kan det give et kedeligt og upersonligt udtryk. Gør din indretning mere levende ved at sætte sofaen eller spisebordet på skrå. 
Find din egen personlige stil
Din boligs indretning er ikke kun præget af de møbler og andet interiør, du putter ind, men også af arkitekturen. Dette er alt sammen med, til at give din bolig et unikt udtryk. Det kan du også bruge som dine byggesten til at videreudvikle din egen personlige indretningsstil og gøre det nemmere at vælge møbler og dekorationer. 

Find din indretningsstil

Er det ikke helt nok at ændre lidt på stillingen af dine møbler, eller tilføje nogle flere former, så kan det være godt at dykke længere ned i hvilken indretningsstil du har. Du kender nok udtrykket less is more – dette gælder dog ikke altid når det kommer til de forskellige typer af indretningsstile. Du kan her, blive klogere på de mest populære stilarter og komme et skridt tættere på at opdage din egen personlige stil.

Nordisk stil

Denne stil udspringer af minimalisme med de rene linjer. Fokus ligger på afdæmpede farver, naturligt lys og naturligvis kvalitet. Møbler og dekorationer er ofte i træ, da naturen inviteres ind i hjemmet.

Romantisk stil

Her får du det bedste fra romantikken, hyggen, æstetikken og nostalgien. Du kender den muligvis også som fransk landstil. Farverne er lyse, ofte i beige eller hvid, med vintage møbler. Dekorationer anses som værende ligeså vigtige som møblerne.

New York Stil

Her får du storbyen ind i stuen. Den moderne og urbane stil fokusere på at mikse gammeldags glamour med minimalisme og eksperimenterende design. Møbler og dekorationer er i naturlige farver og materialerne er ofte i læder, metal, træ eller andre industrimaterialer.

Find din indretningsstil

Denne indretningsstil er den farverige og eventyrlystne. Der bruges mange stærke farver, både til møbler og dekorationer. De klassiske røde tæpper bruges også flittigt her.

Vil du have mere indretning?

Ved at klikke her, kan du komme længere ind i indretningsuniverset. Du bliver klogere på din egen personlige stil, hvilke indretningsstile der findes, hvordan du skal indrette de forskellige rum og meget mere.