Boligadvokat

Pris på boligadvokat

Prisen på en boligadvokat varierer meget. Nogle opererer med en no-deal no-pay arrangement. Det betyder at hvis der ikke er nogen handel, så er der ingen regning. Andre arbejder med en timepris. Det vigtigste at vide når det kommer til boligadvokater, at det først bliver rigtig dyrt, hvis der er noget juridisk der ikke rigtig hænger sammen.

Når det kommer til at renovere sin bolig, kan det være en rigtig god idé at få sine ansøgninger til byggetilladelser kigget igennem af en boligadvokat. Der er rigtig mange regler, når det kommer til at bygge på sin bolig, og det kan være en rigtig dyr fornøjelse, hvis det viser sig at I bliver nødt til at rive hele jeres nye tilbygning ned, fordi tilladelsen ikke var på plads.

Derudover kan en boligadvokat forhandle på jeres vegne med bank og finansielle institutioner, når det kommer til at få en god handel eller låneaftale. Der er ikke nogen grund til at man selv skal stå for den del, når en boligadvokat laver den slags forhandlinger til daglig og kender de forskellige faldgruber man skal holde øje med.