Gardinbus til din bolig

Få professionel hjælp til at finde de helt rigtige gardiner til din bolig.

Hvad er en gardinbus?

Du har måske oplevet at komme hjem med gardiner som ikke passer i målene, eller at du måske forstrød købet af dit gardin, fordi det ikke lige passede til dit hjem. Med en gardinbus kan du undgå dette. En gardinbus kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige sæt gardiner til din bolig eller kontor. Når du vælger at benytte en gardinbus, så er det fordi du ønsker hjælp til eksempelvis opmåling eller blot ønsker at afprøve forskellige gardintyper rundt i din bolig eller kontor. Gardinbussen er oftest propfyldt med forskellige former for gardinmål og mønstre, så du kan afprøve forskellige design rundt omkring din bolig.

Derfor skal du vælge en gardinbus

Den ideelle måde at lade sig inspirere på

Gardinbussen er det ideelle valg hvis du eksempelvis skal have sat gardiner op flere steder i hjemmet, eller hvis du som nævnt, ønsker at afprøve flere forskellige slags gardiner eller persienner. Med en gardinbus slipper du altså for at køre ned i din gardinbutik, købe gardinerne og transportere dem hjem igen.

Gardinets mange funktioner

Der findes mange forskellige slag gardiner, herunder: Plissegardiner, lamelgardiner, rullegardiner og mørklægningsgardiner. Alle gardintyperne har sine egne formål, ønsker du rådgivning til hvad der giver mening for dig, så kontakt en gardinbus allerede i dag.

Find den bedste gardinmontør til private og erhverv

Mulighederne er store, derfor er gardinbussen til for at gøre det nemmere for dig

Der findes rigtig mange forskellige former for gardin og persienner, alle med samme funktion om at dække til for vinduer og andet.
Selvom du nok selv mener at du er den rigtige til at indrette dit hjem, så kan det være en god ide at få flere øjne på – Det kan eksempelvis være dine børn, mand, kone eller din gardinmontør. Gardinmontøren har store erfaringer med rådgivning og meget andet inden for gardin- og persienneverdenen.