Folie til hjemmet

Hvordan kan du bruge folie til at ændre hjemmets udseende?

Folie kan fås i mange forskellige farver og mønstre. Det kan være, at du har malet dine vægge og fået en sofa, der giver spisestuen en anden farve end tidligere. Nu passer farven på spisebordet, pludselig ikke sammen med resten af spisestuen. Der kan folie være en flot og nem løsning til at give din spisestue lige præcis det look, i de farver og mønstre, som du synes passer til resten. Det giver dig således også en større frihed til at købe møbler og vægfarver, hvis du ved, at du ikke er bundet af eksempelvis farven på spisebordet. 

Hvor kan du bruge folie?

Som sagt er bordplader oplagte møbler, man kan give et lækkert udseende, ved brug af folie. Farven og mønstret af en træsort, såsom kirsebær træ, øger bordpladens udseende og du kan få den til at passe med farven, til resten af spisestuen. Derved kan du få et personligt touch på bordpladen, uden at skifte selve pladen ud. 

Køkkenplader kan også få det ekstra lag beskyttelse med folie, som kan være nødvendig for overflader i et køkken. Ved at vælge en folie med et mønster, der passer med resten af køkkenet, kan du give dit køkken det ekstra touch, der gør den mere lækker. Folie med marmor mønstre er utrolig populære til køkkener, men man kan få folie til køkkenplader i alle mulige farver og mønstre. 

Vinduer har ofte også godt af at få folie på ydersiden, da det skaber en lækker overflade, samtidig med at det yder en ekstra omgang beskyttelse for selve glasset. Det er også utrolig populært at få folie, der har en spejlrefleks effekt, samtidig med at det er muligt at se igennem det. 

Folie til bil er et rigtigt godt og billigt alternativ til autolakering. Det ser utroligt lækkert ud, samtidig med at det også er en meget effektiv beskyttelse af lakken under folien. Folien kan fås i mange forskellige farver og mønstre og det gør at man kan give sin bil lige præcis den udseende, som man kunne ønske sig. 

Kontakt en specialist og få data om hvordan det kan lade sig gøre at få folie til bilen eller hjemmet.