Hvad laver en arkitekt?

Planlægningsfasen

En arkitekt kan være sammen med dig under planlægningsfasen og vurdere de muligheder I har for renovering. Det gælder både om I har lov til at udføre den renovering I tænker på, men i lige så høj grad, om det overhovedet kan lade sig gøre. 

De kan også lave en skitse og plan for hvordan det kan lade sig gøre. Og som regel kan de også give jer en vurdering af hvad det nogenlunde kan komme til at koste.

Architect
Byggetilladelse

Byggetilladelse

Det kræver også ofte en byggetilladelse til at få lov til at renovere sin bolig og der er en arkitekt ret behjælpelig. De kan udarbejde hele ansøgningen, de ved hvordan de skal få en ansøgning igennem og de er velbevandret i BR18, som bygningsreglementet hedder.

Hvis man ikke sørger for at alt papirarbejdet er i orden, førend man sætter noget i gang, kan man risikere at blive pålagt at rive det hele ned. Og det kan blive en rigtig dyr og kedelig fornøjelse.

Valg af håndværkere

Når det er I skal til at vælge håndværkere, er det en rigtig god idé at have en arkitekt ved sin side, da man hurtigt vil opdage at udbuddet er ret stort. For at finde en god håndværker til jeres opgave, kan I også læse videre på denne webside, for at finde nogle af de muligheder der eksisterer.

Håndværker