Algebehandling

Kunne din bolig godt trænge til en algebehandling? Der er måske begyndt at være tegn på alger i furene mellem dine mursten? Med professionel udført algebehandling fjernes ikke kun de synlige spor, med også rødder og spore. Fjern og forbyg tilbagevendende alger. 

Guide: Sådan giver du din have et løft

Kig med for at se, hvordan du kan skabe en hyggelig have.

Havetips: Slip fri for mos i græsplænen

Der er flere metoder, du kan bruge til at mindske eller helt undgå mos i din græsplæne på. Vi guider dig til, hvordan du fjerner mos og får en sund og fin græsplan.

Drivhus og orangeri

Vi giver dig tips og idéer til hvordan du kan komme godt igang med dit drivhus.

Hvordan udføres en algebehandling?

Afhængegigt af din bolig, kan en algebehandling udføres på forskellige måder. En fagmand vil enten stående, på en stige eller med hjælp fra en kran gennemgå ud udføre behandlingen på alle de aftalte flader. En algebehandling kan variere i tid, og på baggrund af omfanget af algerne, kan forskellige teknikker, produkter og værktøjer anvendes. Med en professionel udført algebehandling vil din bolig ikke kun blive ren igen, men alle rødder og spore algerne har sat, vil blive fjernet. På denne måde fjernes en algebehandling ikke kun algerne, men forebygger og reducerer chancerne for at de vil vende tilbage. Alger kan opstå på alle dine udendørs arealer. Faktisk alle områder der oplever vind og vejr. Algesporer vil blive båret af vinden, hvor de lander på en overflade og slår rødder. Oftest ses alger på vægge, vindueskamme, fliser og andre lignende steder. Alger trives i fugt, og med den nedbør vi ser i Danmark, skabes de perfekte rammer til at algekolonier kan udvikle sig.
alger på trappe

Forlæng dine overfladers levetid

Alger er som sådan ikke farlige. De er ikke en sundhedsrisiko, og den primære grund til at få udført en algebehandling, er ren og skær æstetik. Der er dog visse skadelige aspekter forbundet med alger. Bliver dine fliser ramt af en algeinfektion, vil de blive utroligt glatte. Dermed øges sandsynligheden for flad og skred. Algernes rødder vil over længere tid også fremskynde frostskader og erosion af materialerne i din bolig. Yderligere danner alger de bedste forhold for mos at gro i. Mos holder utrolig godt på fugt, hvilket kan skade din bolig.

Er din bolig ramt af alger? Måske har du lagt mærke til, at alge kolonier er begyndt at danne sig. Uanset om du ønsker en algebehandling udført på baggrund af æstetiske eller sikkerhedsmæssige behov, kan det altid anbefales at du beder professionelle fagfolk om hjælp. Dermed sikrer du det bedste resultat, og der forebygges mod tilbagevendende infektioner.

Har du spørgsmål angående algebehandling, eller ønsker du hjælp til at finde et firma der tilbyder sublim assistance, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Sammen finder vi den rette løsning til dig.

 

Facebook
Google
Trustpilot